Sunday, April 14, 2013

Parikan Bahasa Jawa



·       Hanifa: Tuku tahu ing Godean.
             Jare sinau malah ming internetan.
o   Syifa   : Pasar Godean cedak omahmu.
              Olehku internetan kanggo nambah ngilmu.
·       Hanifa : Tuku lemet karo ketan.
              Gunakno internet kanggo kabecikan.

o   Syifa   :  Ing dina Setu pasare kebak tenan.
               Ojo ngentekake wektu mung kanggo facebookan.
·       Hanifa : Cah lanang nglirik cah ayu.
              Luwih becik pada sinau.
o   Syifa   : Dina iki mangsane rendeng.
              Ayo saiki sinau bareng.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment